fotobog Silkeprint logo

FAQ


Kan jeg lave min fotobog over en længere tidsperiode?

Ja, hvis du opretter dig som bruger kan alle fotobøger gemmes og findes under menupunktet "projekter". Herfra kan de redigeres så tit du ønsker det og du kan arbejdes på i en ubegrænset periode.

 

Kan jeg genbestille mine fotobøger?

Ja, alle dine tidligere bestillinger ligger gemt under menupunktet "projekter", vælg "åbn" og kan bogen kan genbestilles herfra.

 

Hvordan sletter, flytter og redigerer jeg billeder i min fotobog?

Klik på billedet du ønsker at redigere. Tryk derefter på "rediger" knappen og vælg den røde knap (pensel) og du vil få mulighederne frem. For at flytte rundt på billederne, tryk blot på billedet, hold musen inde og flyt billedet hen hvor det skal ligge og slip derefter musen.

 

Hvordan sletter jeg en tekst i min fotobog?

Klik på teksten. Tryk derefter på "ret" knappen og vælg den knappen med en skraldespand.

 

Hvordan laver jeg omslag i fotohæfter (softcover)?

I designeren kan du se at der er omslag uden på bogen. Dette omslag skal du ignorere fordi første inderside (side 1) bliver din yderside / omslag.
Det samme gælder for bagsiden, hvor det er sidste inderside som bliver bagsiden på fotohæftet.

 

Hvordan sletter jeg eller tilføjer flere sider i min fotobog?

Klik på "håndter sider" knappen som du finder i bunden af designsystemet. Der vil du få vist det antal sider du har nu, og derefter kunne tilføje, fjerne eller flytte rundt på siderne.

 

Kan jeg bruge mine billeder som baggrunde?

Ja, klik på billedet, vælg "rediger" knappen og vælg "lav hel side"-knappen.

 

Hvilken kvalitet trykkes fotobøgerne i?

Siderne i fotobøgerne trykkes i 200dpi svarende til 200 punkter pr.tomme på 170 gm2 silkecoated papir. Du bliver advaret når du laver en fotobog hvis dine billeder ikke er optimale til trykning.

 

Skal jeg betale forsendelses omkostninger pr. produkt eller pr. bestilling?

Det er pr. bestilling uanset hvor mange produkter den indeholder eller om den sendes i flere pakker. Vi refunderer gerne de ekstra leveringsomkostninger, hvis du bestiller mere end 1 produkt.
Du betaler blot for levering af hver enkelt produkt i designsystemet, og derefter vidersendes du til en form som du kan udfylde. Så refunderer vi de ekstra udgifter, så du kun betaler 1 gange fragt på den fulde ordre.
Det forudsætter kun at du lægger dine ordre, så vi kan sende dem samlet samme dag.

 

Kan jeg samle flere ordrer til én ordre efter bestilling?

Hvis du bestiller flere ordre inden kl 12.00 samme dag, så samler vi og sender det i 1 pakke.

 

Kan jeg foretage ændringer til indholdet i min ordre eller ændre i produkterne efter bestillingen er gennemført og betalt?

Det er desværre ikke muligt, da bestillingen straks efter ordreafgivelsen indgår i et produktionsforløb.

 

Kan jeg ændre min modtager-adresse efter ordren er afgivet?

Det er som udgangspunkt desværre ikke muligt, men hvis du skynder dig at kontakte os vil vi gøre alt hvad vi kan for at nå at ændre modtager-adressen.

 

Hvornår kan jeg forvente min bestilling leveres?

Hvis du afgiver en bestilling alle hverdage inden klokken 12.00 bliver din ordre, som udgangspunkt, leveret dagen efter.

 

Hvorfor kan jeg ikke tilgå mine billeder på min konto?

Billeder slettes automatisk fra serverne hvis du ikke har været logget ind i 6 måneder. Serverplads er dyrt, og derfor hoster vi ikke dine billeder i uendelig tid. Er du derimod aktiv og logger ind i systemet så der ikke går 6 måneder fra sidste login, kan du stadig tilgå billeder som du har uploadet og projekter du har arbejdet i.

 

Flere spørgsmål? Kontakt os