fotobog Silkeprint logo

Privatlivspolitik

Fotobog Nu ved Silkefoto tager persondataloven alvorligt og vi respekterer de personoplysninger som vi er i besiddelse af.
Derfor byder vi også de nye strammere regler, som følge af GDPR 25 / 5 - 2018 velkommen.
-Fordi vi alle har et ansvar for at passe på hinandens personlige oplysninger!

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig, når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

3. part samarbejdspartnere indsamler ikke persondata som kan henføre til dig, med mindre du giver eksplicit samtykke hertil.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger: som sikrer at alt data overføres via sikre kanaler i krypteret form som gør dem ulæselige, mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi lever op til GDPR og vil informere dig hvis vi oplever et databrud, og senest 72 timer efter et brud bliver registreret.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
Herudover anvender vi oplysningerne til evaluering, for at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum maximalt , der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Dog slettes alle personoplysninger som ikke har været brugt efter 24 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives kun til tredjeparter, såfremt du har givet samtykke til dette, og i det omfang disse oplysninger er kendt.
Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies”. Oplysningerne anvendes kun til statistik og til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Opbevaring af billeder

Billeder som du uploader via Fotobog Nu, kører igennem systemet Imagine fra Fujifilm, via en krypteret forbindelse.
Billederne gemmes på servere inden for EU og slettes 6 måneder efter dit sidste login i systemet hvis billederne er uploadet via computer. Uploades billeder via App, vil billederne slettes efter 1 måned, uanset hvornår du har været logget ind sidst. Personoplysninger som du giver i forbindelse med din bestilling på Fotobog Nu, gemmes i maksimalt 24 måneder efter dit sidste login.
Bestiller du via dette system, foregår betalingstransaktioner via krypteret forbindelse med QuickPay som indløser.
Silkefoto som står bag Fotobog Nu kommer aldrig i bessidelse af dine kortoplysninger og disse gemmes heller ikke hos betalingsindløser.

Integreret Privatliv

Silkefoto indsamler kun de absolut nødvendige oplysninger om dig som kunde, for at du kan foretage et køb, leje et produkt eller modtage nyhedsbreve.
Med integreret Privatliv menes, at vores systemer er konfigureret således, at vi ikke opsamler flere oplysninger om dig, end der er brug for. Samtidigt sikrer vi tydeligt og eksplicit, at du er bekendt med hvilke personoplysninger vi skal bruge og at du giver samtykke før vi bruger dine data. Vi sikrer også at du altid og nemt kan få indsigt, kræve at blive slettet eller eller få tilsendt oplysninger som vi er i bessidelse om dig, senest 30 dage efter vi modtager din forespørgsel.
Alle kundedata slettes automatisk efter 24 måneder fra at du har foretaget dit sidste køb.

Dine rettigheder – Adgang, rettelser eller sletning af data

Du kan indsende din anmodning om adgang, ændring eller sletning af dine personlige data til Silkefoto. Dette gør du ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Venligst tydeliggør i emnet, at din henvendelse omhandler data og privatliv, og mere specifikt om du ønsker adgang, ændring eller sletning.
Du kan desuden til enhver tid, gøre indsigelse imod at oplysninger anvendes til markedsføring, lige som du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Vær opmærksom på, at vi under visse omstændigheder vil bede om yderligere information for at sikre din identitet før udlevering af persondata.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: Silkefoto ApS. Tværgade 6 8600 Silkeborg Telefon: 86 80 41 42 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Silkefoto tager persondataloven alvorligt og vi respekterer de personoplysninger som vi er i besiddelse af. 
Derfor byder vi også de nye strammere regler, som følge af GDPR 25 / 5 - 2018 velkommen.
-Fordi vi alle har et ansvar for at passe på hinandens personlige oplysninger!


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
3. part samarbejdspartnere indsamler ikke persondata som kan henføre til dig, med mindre du giver eksplicit samtykke hertil.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger:

  1. som sikrer at alt data overføres via sikre kanaler i krypteret form som gør dem ulæselige.

  2. mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi lever op til GDPR og vil informere dig, hvis vi oplever et databrud, og senest 72 timer efter et brud bliver registreret.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til evaluering, for at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum maximalt , der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Dog slettes alle personoplysninger som ikke har været brugt efter 24 måneder.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives kun til tredjeparter, såfremt du har givet samtykke til dette, og i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies”. Oplysningerne anvendes kun til statistik og til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Opbevaring af billeder

Fremkaldelse og digitalisering:

Billeder som vi fremkalder og digitaliserer for dig, opbevares i aflåste harddiske i 1 måned og slettes herefter.
Digitaliserede billeder som sendes via WeTransfer, sendes kun hvis du har givet samtykke til brug af denne service. Hvis du samtykker vil WeTransfer modtager følgende oplysninger om dig:

  1. Den personlige besked der er sendt til dig som modtager
  2. Din IP adresse
  3. Fil navn, størrelse og type
  4. Land og sprogindstillinger
  5. Browsertype og version
  6. Operativsystem.

WeTransfer bruger en krypteret forbindelse og gemmer disse data i maksimum 12 måneder, hvorefter data anonymiseres og ikke længere kan henføres til dig.
Selve pakken med filen som vi sender, gemmes kun på WeTransfers server i 7 dage, hvorefter filerne slettes.
Da vi sender inden for EU til modtager inden for EU, vil dine data forblive på servere inden for EU.

Billedebestilling via Silkefoto.dk
Billeder som du uploader og bestiller via Silkefoto.dk, kører igennem systemet Inbox.Photo fra Koffeeware, via en krypteret forbindelse.
Inbox.Photo gemmer dine billeder på servere inden for EU som leveres af Amazon Web Services, og slettes igen efter 10 dage.
Personoplysninger som du giver i forbindelse med din bestilling på Silkefoto.dk, gemmes i maksimalt 24 måneder fra din sidste bestilling.
Bestiller du via dette system, opgiver du ikke kreditkortoplysninger, da al betaling foregår i butik ved afhentning.

Billedebestilling via fotosystem i butikkerne (KIOSK)
Billeder som du uploader i vores butikkers terminaler, gemmes lokalt på aflåste harddiske i 1 måned, og slettes herefter.
Personoplysninger som du giver, i forbindelse med køb af billedprint, gemmes kun i vores systemer hvis der er særlige grunde hertil.
Disse grunde kan være at billeder skal sendes eller bearbejdes efterfølgende, hvorefter vi skal bruge oplysningerne til kontakt.
Oplysninger vil herefter blive slettet.
Bestiller du via dette system, opgiver du ikke kreditkortoplysninger, da al betaling foregår i butik ved afhentning.

Bestilling af billeder og design af fotobøger & fotokalendere via Fotobog Nu.
Billeder som du uploader via Fotobog Nu, kører igennem systemet Imagine fra Fujifilm, via en krypteret forbindelse.
Billederne gemmes på servere inden for EU og slettes 6 måneder efter dit sidste login i systemet hvis billederne er uploadet via computer.
Uploades billeder via App, vil billederne slettes efter 1 måned, uanset hvornår du har været logget ind sidst.
Personoplysninger som du giver i forbindelse med din bestilling på Fotobog Nu, gemmes i maksimalt 24 måneder efter dit sidste login.
Bestiller du via dette system, foregår betalingstransaktioner via krypteret forbindelse med QuickPay som indløser.
Silkefoto kommer aldrig i bessidelse af dine kortoplysninger og disse gemmes heller ikke hos betalingsindløser.

Integreret Privatliv
Silkefoto indsamler kun de absolut nødvendige oplysninger om dig som kunde, for at du kan foretage et køb, leje et produkt eller modtage nyhedsbreve.
Med integreret Privatliv menes, at vores systemer er konfigureret således, at vi ikke opsamler flere oplysninger om dig, end der er brug for. 
Samtidigt sikrer vi tydeligt og eksplicit, at du er bekendt med hvilke personoplysninger vi skal bruge og at du giver samtykke før vi bruger dine data.
Vi sikrer også at du altid og nemt kan få indsigt, kræve at blive slettet eller eller få tilsendt oplysninger som vi er i bessidelse om dig, senest 30 dage efter vi modtager din forespørgsel.
Alle kundedata slettes automatisk efter 24 måneder fra at du har foretaget dit sidste køb.

Dine rettigheder – Adgang, rettelser eller sletning af data

Du kan indsende din anmodning om adgang, ændring eller sletning af dine personlige data til Silkefoto.
Dette gør du ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Venligst tydeliggør i emnet, at din henvendelse omhandler data og privatliv, og mere specifikt om du ønsker adgang, ændring eller sletning.
Du kan desuden til enhver tid, gøre indsigelse imod at oplysninger anvendes til markedsføring, lige som du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Vær opmærksom på, at vi under visse omstændigheder vil bede om yderligere information for at sikre din identitet før udlevering af persondata.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Silkefoto ApS.
Tværgade 6
8600 Silkeborg
Telefon: 86 80 41 42
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.